Poštovani klijenti,

U poslednjih nekoliko dana, određen broj građana  u BiH je dobio  lažne e-mail  i SMS poruke u kojima se od njih traži da dostave lične podatke, jedinstveni matični broj, broj žiro-računa , PIN kod i druge lične podatke vezano za poslovanje sa bankom.

Riječ je o phishing napadu koji predstavlja pokušaj dolaska u posjed povjerljivih podataka od korisnika, a sa ciljem njihove zloupotrebe.

Ovim putem ističemo da mi u Komercijalnoj banci te podatke već imamo i nikada nećemo tražiti od klijenata da bilo kakve podatke šalju mailom, telefonski, sms ili da ih ažuriraju putem nekih linkova. Savjetujemo klijentima  da ukoliko dobiju takvu poruku, istu odmah obrišu i da ne otvaraju linkove koji se nalaze u njoj, a da informaciju proslijede do Banke.

 

U slučaju bilo kakvih nedoumica ili sumnji na prevaru, klijent može kontaktirati Banku na broj +387 51 244 700  i/ili putem e-maila office@kombank-bl.com .

 

Napominjemo da u  Komercijalnoj banci do sada nismo imali prijave  klijenata o porukama ovog karaktera, ali u kontinuitetu preduzimamo sve mjere prevencije u cilju zaštite  i povećanja sigurnosti naših klijenata.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija