Dana, 20.06.2016.godine, direktor Srđan Šuput i načelnica Opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić su potpisali Ugovor o kreditiranju Malih i srednjih preduzeća i samostalnih preduzetnika u ukupnom iznosu od 350.000 KM.

Riječ je o povoljnim kreditima u pojedinačnim iznosima od 10.000 KM do 50.000 KM na period do 48 mjeseci i grejs periodom do 6 mjeseci uz kamatnu stopu od 3,2% godišnje-fiksno i naknadu za obradu u visini 0,49% od iznosa odobrenog kreditnog plasmana, a što je uz navedene uslove kreditiranja odličan stimulans privrednim aktivnostima koje pružaju Komercijalna banka ad Banja Luka i Opština Mrkonjić Grad već dugi niz godina za Mala i srednja preduzeća i samostalnih preduzetnika  sa područija Opštine Mrkonjić Grad.

Ovo kreditiranje je nastavak dosadašnje dobre saradnje sa Opštinom Mrkonjić Grad, posebno kada je u pitanju kreditirtanje malih i srednjih preduzeća i samostalnih preduzetnika te poljoprivrede, i to po veoma povoljnim uslovima.

Očekuje se da sva raspoloživa sredstva biti plasirana, jer su uslovi veoma povoljni.

Komercijalna banka ad Banja Luka će svim zainteresovanim klijentima kao i predhodnih godina uz navedeno kreditiranje ponuditi i sopstvena kreditna sredstva za potpunu realizaciju njihovih projekata.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija