U organizaciji Udruženja banaka Bosne i Hercegovine (UBBiH), u Banji Vrućici su protekli vikend održani 16. bankarski susreti na kojima oko 1060 učesnika predstavlja 20 banaka članica UBBiH, zatim dvije entitetske agencije za bankarstvo, Centralnu banku BiH, Agenciju  za osiguranje depozita i Investiciono razvojnu banku RS.

 

Nakon tradicionalnog svečanog defilea učesnika, susrete je otvorio dr Boško Mekinjić, predsjednik Udruženja banaka BiH i predsjednik Uprave Komercijalne banke ad Banja Luka, nakon čega su  počela nadmetanja u sljedećim sportovima: malom fudbalu (muškarci) , odbojka (m/ž), stoni tenis (m/ž), košarka (m/ž), kuglanje (m/ž) i šah (m/ž). U okviru bogatog programa susreta održana su takmičenja i u interesantnim revijalnim sportovima i vještinama.

 

Susreti su zvanično zatvoreni u subotu 15. juna kada su  svečano proglašeni pobjednici u pojedinim kategorijama kao i ekipni pobjednik ovogodišnjih susreta. Nakon pregleda i bodovanja rezultatskih lista, pobjedničku poziciju osvojila je Nova banka AD Banja Luka (24 boda), ispred Raiffeisen bank dd BiH (23), Unicredit Bank dd Mostar (23) i Unicredit Bank AD Banja Luka (22).

 

Predstavnici Komercijalne banke koji su se natjecali u fudbalu,odbojci i kuglanju ove godine su se rukovodili motom Olimpijskih igara - “važno je učestvovati”.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija