Svečano otvaranje Filijale Drvar održano je u srijedu,  29. januara 2020. u prigodnoj atmosferi sa gostima koji su uveličali ovu ceremoniju. Ispred Komercijalne banke Banja Luka prisustvovao je Upravni odbor na čelu sa predsjednikom dr Boškom Mekinjićem,kao i predsjednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Beograd dr Vladimir Medan. 

 

Mekinjić je izjavio da je ponosan  što su dosadašnji poslovni rezultati omogućili širenje mreže poslovnica, što otvara nove mogućnosti za buduće poslovanje, ali i ukazuje na povjerenje klijenata kao veoma važan segment poslovanja u cjelini. Ovom prilikom je najavio da Komercijalna banka a.d. Banja Luka u narednom periodu planira otvaranje organizacionih jedinica i u drugim gradovima Republike Srpske i  Federacije BiH. Predsjednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Beograd dr Vladimir Medan je takođe izrazio zadovoljstvo povodom širenja mreže poslovnica Komercijalne banke u Bosni i Hercegovini, što svakako ukazuje i na zadovoljavajuće rezultate poslovanja banke u proteklim godinama s obzirom da je Banka uspjela da u uslovima u kojima su kamatne marže svedene na minimum ostvari maksimalni rezultat i kroz poslovne aktivnosti da unaprijedi ekonomsko stanje u Bosni i Hercegovini i ubrza poslovnu saradnju između privrednih subjekata u Republici Srpskoj i Republici Srbiji.

 

Filijalu Komercijalne banke u Drvaru su zajedno sa predstavnicima banke otvorili predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i premijer Republike Srpske Radovan Višković, koji su ovom prilikom okupljenim građanima poručili da je ovo značajna stvar za građane Drvara jer je neophodno u ovom gradu razvijati privredu i otvarati nova radna mjesta kako bi se ekonomska situacija u budućnosti popravila. Predsjednik Vučić je zaposlenima u banci poručio da nastave da rade dobar posao. „Banka lijepo izgleda, lijepo što su žene zaposlene, jer su ljepše i pametnije od nas“, rekao je Vučić, poželjevši im srećan rad. Otvaranju su prisustvovali i predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić, predstavnici opštine Drvar, te ministri u vladama Srpske i Srbije.

 

Predsjednik Uprave dr Boško Mekinjić je izrazio zahvalnost predsjedniku Vučiću i premijeru Viškoviću što su svojim prisustvom uveličali svečanost povodom otvaranja banke u Drvaru.

 

Nova, savremeno opremljena poslovnica banke omogućava građanima Drvara da svaki radni dan od 8 do 16 časova, kao i subotom od 8 do 13 časova, u svojstvu fizičkog ili pravnog lica obavljaju poslove platnog prometa, kreditne i depozitne poslove, dok će bankomat za podizanje gotovine građanima biti na usluzi 24 časa dnevno.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija