U četvrtak, 17. januara 2019. godine, na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci po drugi put je organizovano prezentovanje poslovnih ideja (canvas business model) devet studentskih timova predstavnicima privatnog i javnog sektora, kao i akademske zajednice, sa namjerom da se najbolje poslovne ideje podrže i realizuju.

 

Komercijalna banka ad Banja luka, kao partner Ekonomskog fakulteta izazila je spremnost da na  inicijativu Ekonomskog fakulteta integrisanim djelovanjem sa intitucijama koje pružaju podršku realizaciji preduzetničkih ideja, odgovorno učestvuje u kreiranju i održavanju ambijenta  kojim se podstiče razvoj mikrobiznisa i preduzetništva, sa fokusom na finansijsku podršku. Pod sloganom „Meni najbliža“, takmičarskim timovima i studentima predstavljena je bogata ponuda proizvoda banke za finansiranje potreba njenih  klijenata, iz svih segmenata.

 

Svi takmičarski  timovi pokazali su izuzetnu inovativnost, analitičnost i kreativnosti, a stručni žiri i studneti izabrali su najbolje:

 

Prvo mjesto, sa identičnim brojem glasova osvojila su dva tima. Tim 2: Jovana Todorović i Dejana Perać sa poslovnom idejom „Upravljanje električnim otpadom“ i Tim 7: Milica Gajić, Srđan Stevandić i Katarina Dobrijević sa poslovnom idejom „Proizvodnja prirodnih sokova“. Drugo mjesto je osvojio Tim 5: Milica Mijatović i Mirjana Janković sa poslovnom idejom „Platforma za iznajmljivanje“.

 

U ime Komercijalne banke ad Banja Luka, čestitke najboljim uputila je Dragana Vujičić Stefanović, član Uprave banke, sa željom da svoje poslovne ideje realizuju uspješno i u što kraćem roku.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija