Poštovani,

 

U cilju prevencije širenja Korona virusa, obavještavamo cijenjene klijente da se od ponedjeljka 16.03.2020. godine, radno vrijeme poslovnica Komercijalne banke a.d. Banja Luka skraćuje na rad do 16 časova, dok subotom naše poslovnice neće raditi.

 

Molimo klijente da koriste najbliže poslovnice u slučaju potrebe za uslugama Banke, te da se pridržavaju smjernica koje su izdale nadležne zdravstvene ustanove. Molimo vas da poštujete uputstva od zaposlenih radnika u banci, kao i radnika obezbjeđenja, jer su sa ciljem smanjenja rizika i vaše zaštite.

 

Pozivamo  klijente  da intenzivnije koriste digitalne servise kao što su internet i mobilno bankarstvo, kako bi sveli kretanje i okupljanje na minimum. Takođe, preporučujemo da se kod plaćanja češće koriste kartice, kako bi se minimizirao kontakt sa novčanicama, kao potencijalnim izvorom zaraze. Listu svih bankomata možete pogledati ovdje (linkujte sa www.kombank-bl.com/filijale-agencije-i-bankomati ), a sve  informacije o digitalnim servisima su dostupne na www.kombank-bl.com/kombank-online-gradjani

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija