Predsjednik Uprave Komercijalne banke ad Banja Luka je prisustvovao Evropskom bankarskom samitu koji je održan u Briselu  2. i 3. oktobra pod nazivom  „Building a positive future for Europe". Učestvovao je na okruglom stolu „Latest developments at national level“ i tom prilikom predstavio rezultate i stanje bankarskog sektora BiH,  perspektivama daljeg razvoja i zakonskoj regulativi koja reguliše ovu oblast.

 

Povodom učešća na ovom vodećem događaju Evropske bankarske federacije, predsjednik Uprave je za  dnevne novine  „Blic“ i „Glas Srpske“ rekao da se samit bavio aktuelnim pitanjima za bankarsku industriju sa ciljem da se bliže definišu odgovori na ključne izazove, posebno u oblastima kao što su finansiranje tržišta, finansijski kriminal i pranje novca, kibernetička sigurnost i međunarodno usklađivanje bankarske regulative, uključujući Basel 4.

 

U prilogu  dostavljamo kompletan intervju, kao i izdanje magazina Banke&Biznis u kome možete pronaći informacije sa manifestacije "Veče bankara" na kojoj je Komercijalnoj banci uručena prestižna nagrada „Zlatni BAM“!

 

Blic

Glas Srpske

Banke & Biznis

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija