Protokolom o saradnji, koji su 27.02.2023. godine potpisali Banka Poštanska štedionica a.d. Banja Luka i Data Cloud Technology d.o.o. Kragujevac, utvrđeni su polazni principi uspostavljanja rezervne lokacije za oporavak informacionog sistema i smještanja IT opreme Banke u data centru u Kragujevcu.

Protokol o saradnji, u centrali Banke Poštanska štedionica u Beogradu, potpisali su dr Boško Mekinjić, predsjednik Uprave BPŠ Banke a.d. Banja Luka i Danilo Savić, direktor Data Cloud Technology iz Kragujevca, u prisustvu ministra informisanja i tehnologije u Vladi Republike Srbije, dr Mihaila Jovanovića, i predsjednika Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica a.d. Beograd mr Bojana Kekića.


Banka Poštanska štedionica a.d. Banja Luka, slijedeći način rada matične banke iz Beograda, biće prvi regionalni komercijalni korisnik usluga data centra u Kragujevcu. Uspostavljanje poslovne saradnje sa Data Cloud Technology doprinos je i podsticanju i širenju saradnje između Republike Srbije i Republike Srpske.

 

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija