Štednja je važan dio planiranja materijalne sigurnosti u budućnosti. Zbog toga je Komercijalna banka kreirala nove tipove štednje koji uz primamljive i fiksne kamatne stope, omogućavaju potpunu sigurnost sredstava, kao i njihovu dostupnost u svakom momentu.

 
Slobodna štednja je idealna  za sve koji žele da prema vlastitim finansijskim mogućnostima vrše neograničen broj uplata i isplata sa računa u toku trajanja oročenja bez obaveze ugovaranja novog oročenja. Na taj način ostvaruje se dodatni prihod, a sredstva su istovremeno uvijek na raspolaganju.Cvrčak slobodna štednja namijenjena je najmlađoj populaciji uzrasta do 18 godina koji žele da prema vlastitim finansijskim mogućnostima vrše neograničen broj uplata i isplata  sa oročenog uloga . Štedni račun otvaraju zakonski zastupnici (roditelji ili staratelji) na osnovu rodnog lista djeteta.Detalje ove ponude možete saznati na adresi http://www.kombank-bl.com/stednja

Posjetite poslovnice Komercijalne banke i u skladu sa svojim potrebama izaberite štednju, koja će ispuniti Vaša očekivanja.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija