Poštovani klijenti,

 

Komercijalna banka a.d. Banja Luka kao društveno odgovorna institucija prema zajednici u kojoj posluje, a u cilju prevazilaženja nepovoljnih ekonomskih posljedica uzrokovanih pojavom virusnog oboljenja „COVID-19, preduzela je neophodne radnje koje se odnose na mogućnost odgode plaćanja ili modifikacije obaveza klijenata prema Banci​, za klijente koji su direktno ili indirektno pogođeni pogođeni negativnim efektima.

 

Cilj Banke je da kroz uzajamnu saradnju sa klijentima kojima je pomoć u novonastaloj situaciji neophodna, pronađe odgovarajuće rješenje i olakša im da u narednom periodu uredno izmiruju svoje obaveze, a cijeneći povjerenje koje su nam ukazali poslujući sa nama.

 

Posebne mjere su privremenog karaktera i odnose se na pružanje mogućnosti odgode plaćanja kreditnih obaveza, reprogramiranja kreditnih obaveza ili druge kreditne olakšice koje imaju za posljedicu modifikaciju izloženosti koju je Banka odobrila fizičkim i pravnim licima zbog okolnosti koje mogu dovesti do otežanog izmirenja njihovih kreditnih i drugih obaveza prema Banci.

 

U narednim danima ćemo vas obavjestiti o samom procesu podnošenja zahtjeva i potrebnoj dokumentaciji.

 

Uz želje za dobro zdravlje vas i vaših porodica, srdačno vas pozdravljamo.

 

Vaša Komercijalna banka a.d. Banja Luka

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija