Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da 05. decembra 2018. godine počinje novogodišnja Visa nagradna igra za korisnike Visa kartica.

 

Do 03. januara 2019. godine svaki korisnik koji vrši plaćanja Visa karticom Komercijalne banke ad Banja Luka na teritoriji Bosne i Hercegovine stiče pravo da učestvuje u nagradnoj igri i da osvoji vaučer u vrijednosti od 3.000 EUR (u protivvrijednosti KM) za jedno od dva putovanja u Dubai.

  1. Jedno nagradno putovanje se dodjeljuje korisniku čije se mjesto prebivališta nalazi na teritoriji Republike Srpske, za transakcije Visa karticom obavljene na bilo kojoj lokaciji.
  2. Drugo nagradno putovanje se shodno pravilima nagradne igre dodjeljuje korisniku čije se mjesto prebivališta nalazi na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine, za transakcije Visa karticom obavljene na bilo kojoj lokaciji.

 

Sve što je potrebno je da registrujete svoju Visa transakciju u periodu od 05. decembra 2018. godine do 03. januara 2019. godine na web stranici https://promotions.visa.com/campaign/dubaipromoba/  i započnete planiranje putovanja u magični Dubai.

Izvlačenje dobitnika biće održano 08. januara 2019. godine,a pravo učešća imaju fizička lica, tj. korisnici Visa kartica, osim korisnika Visa business kartica.

Detalje ove nagradne igre možete saznati na adresi www.visasoutheasteurope.com

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija