Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da od 2024. godine Banka Poštanska štedionica u ponudi ima kredit za energetsku efikasnost i solarne elektrane za pravna lica!

Energetska efikasnost je sastavni dio razvojnih smjernica svih sektora energetskog sistema, a u osnovi znači upotrebu manje količine energije za obavljanje istog posla ili određene funkcije. Solarne elektrane pretvaraju solarnu energiju, koja spada u obnovljive izvore energije i ekološki je iznimno prihvatljiva, u električnu energiju koju koristimo u svakodnevnom životu.

Kreditiranje solarnih elektrana i uopšte ulaganja u domenu zelene ekonomije potpomaže borbu protiv posljedica klimatskih promjena i drugih prijetnji životnoj sredini. Cilj je promocija efikasnog korištenja energije u Republici Srpskoj, kao i Bosni i Hercegovini.

Iskoristite pogodnosti koje vam nudimo, uz nominalnu kamatnu stopa koja se kreće već od 5,99%, sa maksimalnim rokom otplate do 7 godina, kao i niže naknade za obradu.

Više informacija možete pronaći u najbližoj poslovnici Banke Poštanska štedionica ili putem poziva na kontakt brojeve https://www.bpsbl.com/gradjani/krediti-gradjanima/kontakt-telefoni-za-kredite

Čekamo Vas!

Vaša Banka Poštanska štedionica a.d. Banja Luka

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija