Poštovani klijenti,

Od januara 2023. godine možete od Banke Poštanska štedionica primati razne novitete i ponude putem Viber aplikacije, što će omogućiti da uvijek budete u toku sa svim proizvodima i uslugama koje vam nudimo!

Podsjećamo da je Banka uvela različite akcijske ponude od početka 2023. godine pa tako do 31.01.2023. godine možete da oročite sredstva na 25 mjeseci uz kamatnu stopu na nivou od čak 2,23%, a uvećane su kamatne stope i za druge štedne proizvode. Takođe, do 31. marta možete dobiti fiksnu kamatnu stopu za gotovinski kredit u periodu do 5 godina ili pak koristiti mobilno ili elektronsko bankarstvo bez mjesečne naknade za prva 3 mjeseca ukoliko do ovog datuma postanete novi korisnik.

Što se tiče plaćanja, podsjećamo vas da putem trajnog naloga možete plaćati račune za fiksnu i mobilnu telefoniju prema Mtelu bez provizije!

Za vas omogućavamo i novi servis Tizi za prijem novca iz inostranstva u roku od par minuta uz povoljne provizije, te radimo na još mnoštvu projekata o kojima ćemo vas redovno informisati.

Ono što posebno naglašavamo jeste da možete poslati svoje upite u vezi ponude kredita za građane na mejl adresu onlinezahtjevi@bpsbl.com i naši zaposleni će vas sa zavodoljstvom informisati o našoj kompletnoj ponudi kako biste pronašli odgovarajući kredit za svoje potrebe.

Banka Poštanska štedionica – još bliže vama!

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija