S namjerom da približi svoje proizvode i usluge klijentima Komercijalna banka a.d. Banja Luka je danas 26.10.2016. u 11 časova svečano otvorila vrata svoje nove agencije u Istočnom Sarajevu, u ulici Spasovdanska br. 31.

 

Građanima i privrednicima na raspolaganju je savremeno opremljena agencija koja će klijentima nuditi širok spektar kvalitetnih i savremenih proizvoda i usluga kreiranih u skladu sa aktuelnim tehnološkim i komunikacionim trendovima.

 

Agenciju je zajedno sa predsjednikom Opštine Istočno Sarajevo gdin-om Ljubišom Ćosićem otvorio predsjednik Nadzornog odbora Komercijalne banke a.d. Banja Luka Marko Schneider koji se obratio prisutnima:

 

„U ime Komercijalne banke zahvaljujem vam se što ste došli na svečanost otvaranja naše nove agencije u Istočnom Sarajevu. Komercijalna banka kontinuirano radi na strategiji širenja poslovne mreže i osavremenjivanju proizvoda i usluga. Vjerujemo da će otvaranje agencije u Istočnom Sarajevu unaprijediti naše odnose sa postojećim i budućim klijentima i lokalnom zajednicom. Naglašavam da će banka u narednom periodu ulagati u sve prisutnije trendove digitalnog okruženja, ali direktan odnos sa klijentom će nam uvijek biti prioritet“

 

Povodom otvaranja nove agencije i društveno odgovornog djelovanja, Komercijalna banka je donirala 1.000,00 KM Udruženju roditelja i omladine „Vratite nam osmijeh“ Iz Istočnog Sarajeva. U ime udruženja donaciju je primila gđa Zdenka Marić.

 

Radno vrijeme novootvorene agencije je od 8 do 16 časova radnim danom,i od 8 do 12,30 časova subotom, a u sastavu agencije se nalazi bankomat koji omogućava pristup sredstvima od 0-24h.

 

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija