U duhu unapređenja naših servisa i usluga, nastavljamo da radimo na povećanju efikasnosti obavljanja usluga za sve naše klijente.

S obzirom da do 31.03.2023. godine možete da iskoristite jedinstvenu priliku i aplicirate za akcijski gotovinski kredit sa fiksnom kamatnom stopom u periodu otplate do 5 godina, obavještavamo vas da postoji dodatna pogodnost i to mogućnost obrade kredita u roku od samo 102 minute!

Jedini akcionar BPŠ Banke a.d. Banja Luka, Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd postoji već 102 godine, te smo u ovoj godini simbolično uveli ovu značajnu olakšicu za sve naše klijente, sa ciljem unapređenja efikasnosti procesa odobravanja gotovinskih kredita.

Banka će i dalje nastaviti da se prilagođava tržištu i potrebama svih svojih klijenata, a pozivamo vas da nam se javite putem kontakt telefona za građane i saznate sve potrebne informacije o našoj ponudi kredita.

Očekujemo vas!

 

Vaša Banka Poštanska štedionica

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija