Komercijalna banka ad Banja Luka zabilježila je u 2018 godini rast depozita građana i privrede za čak 45 odsto. Znatno su, za više od 17 odsto, porasli i ukupni krediti koji su  plasirani tokom prošle godine na tržištu cijele Bosne i Hercegovine. Trend rasta i dobrih rezultata nastavlja se i ove godine.

 

„Za prvih šest mjeseci, već smo premašili planove za prvo polugodište, dok je u nekim oblastima, poput rasta aktive banke, već premašena godišnja projekcija“, rekao  je za današnje izdanje „Večernjih novosti“ predsjednik Uprave Komercijalna banka ad Banja Luka  dr Boško Mekinjić.

-          Od 2016. do 2018. smo gotovo udvostručili aktivnost banke. Tada je aktiva bila 260 miliona konvertibilnih maraka, a sada je iznad 470 miliona – istakao je predsjednik Uprave.

 

Na pitanje ima li Komercijalna banka potencijal da se širi u regionu, predsjednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Beograd i ujedno predsjednik Nadzornog odbora Komercijalne banke Banja Luka dr Vladimir Medan je odgovorio potvrdno.

-          Upravo ova nagrada koju smo dobili u BiH i sve što smo uradili u Srbiji dokazuje da Komercijalna banka ima i kapacitet i budućnost – rekao je predsjednik Nadzornog odbora.

 

Cijeli intervju možete da pročitate na ovom linku

 

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija