I ove godine, povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Srbije, Komercijalna banka a.d. Banja Luka nagradila je najbolje literarne radove novčanim nagradama u vidu uloga na Cvrčak štednji i Visa gift kartici. Nagrade su učenicima uručili predsjednik Uprave Komercijalne banke a.d. Banja Luka, dr Boško Mekinjić i generalni konzul Republike Srbije, Vladimir Nikolić.

 

Svečano  obilježavanje Sretenja - Dana državnosti Republike Srbije, održano je 13.02.2020. godine u Kulturnom centru Banski dvor uz prisustvo predstavnika političkog i javnog života Republike Srpske i Srbije, medija, predstavnika najznačajnijih javnih ustanova, kompanija i privatnih preduzeća.

Autori tri najbolja radana temu „Da mogu nešto da promijenim i unaprijedim, ja bih…“  su:

•              Marija Mihajlović iz Rogatice kojoj je otišla prva nagrada u iznosu od 1.000,00 KM

•              Ana Aleksić iz Dervente, koja je osvojila drugu nagradu u iznosu od 600,00 KM

•              Strahinja Prodanović iz Bijeljine, dobitnik treće nagrade u iznosu od 400,00 KM

 

Generalni konzulat Republike Srbije i generalni konzul, gospodin Vladimir Nikolić  zahvalili su  Komercijalnoj banci a.d. Banja Luka koja je i ove godine podržale obilježavanje Dana državnosti Republike Srbije u Banjaluci.

Komercijalna banka će i u budućnosti nastaviti da učestvuje u sličnim projektima koji doprinose razvoju i afirmaciji mladih.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija