Komercijalna banka ad Banja Luka podržaće organizaciju Dječijeg sajma, koji će u najvećem gradu Srpske biti održan 25. i 26. maja, povodom Međunarodnog dana porodice, koji se obilježava danas.

 

Predsjednik uprave Komercijalne banke Banja Luka dr Boško Mekinjić istakao je da će Komercijalna banka, kompanija koja cijeni i njeguje vrijednosti porodice kao temelja društvene zajednice, podrškom sajmu dati doprinos obilježavanju značajnog datuma, kao što je Međunarodni dan porodice. Porodica je osnovni element svakog društva i na ovaj način želimo da podstaknemo djelovanje društva u korist porodice i naglasimo važnost uvažavanja porodičnog načina života naveo je Mekinjić.

 

Dječiji sajam je najveća porodična manifestacija u Banjaluci na kojoj će  posjetioci moći od predstavnika  Komercijalne banke dobiti informacije o širokoj lepezi proizvoda i usluga iz ponude.  Proizvod koji  privlači najveću pažnju mališana i roditelja je Cvrčak slobodna štednja koja omogućava neograničen broj uplata i isplata u toku ugovorenog perioda, a u skladu s finansijskim mogućnostima roditelja. Štedni ulog po izuzetno atraktivnim kamatnim stopama otvaraju zakonski zastupnici (roditelji ili staratelji) na osnovu rodnog lista djeteta.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija