Komercijalna banka produžila je trajanje akcijske ponude kredita stanovništvu do 31. decembra ove godine zbog velikog interesovanja klijenata koji tokom akcije mogu aplicirati za veće iznose uz niže kamatne stope i duže rokove otplate.

 

U akcijskoj ponudi, posebno su povoljni gotovinski krediti sa rokom otplate do 120 mjeseci uz kamatne stope koje se kreću već od 3.35%(EKS od 5,42%)  i sa maksimalnim iznosom do 50.000 KM.

 

Ukoliko planiraju putovanje na omiljenu destinaciju, kupovinu automobila ili nabavku školskog pribora i opreme za školarce..., građanima su na raspolaganju „Brzi keš krediti“!  Osim realizacije u roku od 23 časa, prednost  ovog kredita su minimalna potrebna dokumentacija, te mogućnost dobijanja Visa Classic kreditne kartice bez plaćanja članarine za prvu godinu korištenja.

 

U nastavku akcije, za građane koji imaju u planu kupovinu  stana, žele adaptirati postojeći i učiniti ga funkcionalnijim, ili refinansirati stambeni kredit druge banke, u ponudi su stambeni krediti sa nominalnom kamatnom stopom već od 3,39% (EKS od 3,73 %).

 

„Nastavak uspješne akcijske ponude kredita za stanovništvo, omogućava klijentima da do kraja godine, do potrebnih finansijskih sredstava dođu po znatno povoljnim uslovima izjavio je predsjednik predsjednik Uprave Komercijalne banke a.d. Banja Luka, dr Boško Mekinjić . Naglasio je da Komercijalna banka uvijek iznova nastoji opravdati povjerenje koje im klijenti poklanjaju i  osnovni razlog za produžavanje akcije je da se izađe u susret njihovim finansijskim zahtjevima i potrebama.“

 

Detaljne informacije o produžetku akcijske ponude kreditnih proizvoda se mogu dobiti u bilo kojoj poslovnici Banke ili na portalu www.kombank-bl.com/krediti-gradjanima

 

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija