Komercijalna banka a.d. Banja Luka bila je gost na donatorskoj večeri „Sa ljubavlju hrabrim srcima“ 22.12.2019. organizovanoj pod visokim pokroviteljstvom kabineta predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović.

 

Uplatama na račun posebnih namjena prikupljeno je 1.165.480 KM za izgradnju dnevnih centara za djecu sa poteškoćama u razvoju u Banjaluci i Trebinju, gdje je i Komercijalna banka dala svoj doprinos. Pozivima na humanitarni broj 1411 prikupljeno je dodatnih 36.470 KM. Najveću donaciju od 250.000 evra uplatila je Vlade Srbije, dok je Vlada Republike Srpske obezbijedila 100.000 KM.

 

Donatorskoj večeri prisustvovali su predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, premijer Radovan Višković, predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, ministri u vladama Srpske i Srbije, kao i predstavnici privrednog i kulturnog života Srpske i Srbije.

 

Komercijalna banka je ponosna što je dobila priliku da doprinese razvoju društveno korisnih aktivnosti poput ove i planira i dalje da podržava slične aktivnosti u cilju jačanja osnovnih elemenata društva.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija