Komercijalna banka a.d. Banja Luka obezbijedila je poklone u vidu štednih uloga na „dječijoj cvrčak štednji“ za pet porodica s blizancima  i tako podržala manifestaciju "Konferencija beba 2019" u organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske .  Ovaj vid štednje  je namijenjen najmlađim štedišama i pored toga što predstavlja najbolji  ulog u buduću materijalnu sigurnost djeteta, istovremenoomogućava djeci da nauče da se odgovorno odnose prema novcu.

 

Pad nataliteta predstavlja ozbiljan problem svake zemlje i Komercijalna banka na ovaj način, kao društveno odgovorna kompanija,  nastavlja da vrši promociju porodičnih vrijednosti i pruža podršku u borbi za povećanje nataliteta. Pored sad već tradicionalnog darivanja prvorođenih beba, u saradnji s obrazovnim institucijama, u kontinuitetu pružamo podršku stručnom razvoju i osposobljavanju mladih ljudi.

 

Uz muziku, igrice, takmičenja, animatore, na manifestaciji su održana takmičenja  poput puzijade za bebe i rolerijade i biciklijade za malo starije mališane, dok su  tate su pokazale spretnost u brzom mijenjanju pelena.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija