Komercijalna banka a.d. Banja Luka će predstaviti svoje proizvode i usluge na međunarodnom sajmu  turizma „Banjaluka 2019“, koji se održava  od 18. do 20.04.2019. godine u dvorani „Centar“ u Banjoj Luci u Jevrejskoj ulici.

Tokom manifestacije, posjetioci od predstavnika Komercijalne banke mogu dobiti informacije o širokoj lepezi proizvoda i usluga iz ponude - od otvaranja i vođenja računa, preko kartičnih proizvoda, digitalnih servisa, do kreditno-depozitnih proizvoda.

 

Na sajmu se očekuje prisustvo  više od 150 domaćih i inostranih izlagača iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Turske, Mađarske i drugih zemalja. Svoju turističku ponudu predstaviće turističke organizacije opština i gradova, banjska lječilišta, turističke agencije, razvojne agencije, hotelijeri i kamperi, vinarije, ugostiteljske škole, prodavci turističke opreme, osiguravajuća društva i banke.

 

Pokrovitelj ovog sajma je Ministarstvo trgovine i turizma, zemlja partner je Srbija, a promoter  je glumac Miloš Biković, koji će se družiti sa izlagačima i posjetiocima.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija