Komercijalna banka a.d Banja Luka predstavila je paletu svojih proizvoda na 22. Međunarodnom kongresu računovođa i revizora Republike Srpske čija je osnovna tema „Četvrta tehnološka revolucija – izazov ili prijetnja za računovodstvenu i revizorsku profesiju“.

 

Učesnici na kongresu su bili predstavnici najvećeg broja domaćih preduzeća, računovođe, revizori, predstavnici banaka, osiguravajućih društava, ministarstava, poreskih uprava, poslovne zajednice, lokalnih zajednica, vodećih visokoškolskih ustanova iz oblasti ekonomije i drugi.

 

Na temu „Izazovi,trendovi i perspektive savremenih finansija i bankarstva“, jedan od panelista, bio je i predsjednik Uprave Komercijalna Banka ad Banja Luka Dr Boško Mekinjić.

 

Kongres je trajao  od 19.09. – 21.09.2018. godine, i učestvovalo je oko 1000 učesnika iz Republike Srpske, Srbije, Federacije BiH, Hrvatske, Crne Gore, Francuske, Rumunije, Estonije, Bugarske i drugih zemalja.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija