Komercijalna banka a.d. Banja Luka je 23.12.2019. uz prijatelje, kolege i partnere proslavila dolazak predstojeće godine, a ujedno i uspješno završenu još jednu poslovnu godinu. Ovom prilikom predsjednik Uprave Komercijalne banke dr Boško Mekinjić izrazio je zahvalnost svima onima koji su doprinijeli uspješnom radu Banke, pri čemu se osvrnuo na rekordne rezultate u poslovanju banke u protekloj godini.

 

Takođe, predsjednik Nadzornog odbora Komercijalne banke Banja Luka i ujedno  predsjednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Beograd dr Vladimir Medan obratio se prisutnima kako bi svima poželio još uspješniju nadolazeću godinu i kako bi naglasio da je u godini iza nas ostvaren veliki doprinos ukupnom poslovanju Komercijalne banke.

 

U sklopu društveno odgovornih aktivnosti, dr Boško Mekinjić je dodijelio donaciju presjedniku Fondacije „Djeca nam se rađala“.  Dr Vlado Đajić je iskazao zahvalnost za donaciju banke i naglasio važnost podrške institucija i kompanija za ovakve projekte u našem društvu.

 

Time je Komercijalna banka još jednom iskazala podršku natalitetu i organizacijama koje su u službi porodice kao stuba društva. Jedno od osnovnih načela poslovanja u Komercijalnoj banci je odgovornost prema društvu, porodici i ličnom razvoju i ovim postupkom Banka želi da da svoj doprinos aktivnostima usmjerenim ka ovim elementima društva.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija