Komercijalna banka a.d Banja Luka i ove godine je nizom promotivnih i društveno odgovornih aktivnosti obilježila svjetski dan štednje.

 

Članica Uprave Dragana Vujičić Stefanović i šef službe za koordinaciju rada filijala,marketing i razvoj proizvoda Dejan Stanković, posjetili su Univerzitetski Klinički Centar Banja Luka i sa štednim ulogom od 200 KM na „dječijoj cvrčak štednji“  darivali prvorođenu bebu.

 

Mr Dragana Vujičić Stefanović  je čestitala roditeljima prvorođene bebe i istakla da je Međunarodni dan štednje  prilika da se posveti posebna pažnja štednji, i  kroz darivanje početnih štednih uloga pruži podrška natalitetu, očuvanju porodičih vrijednosti, ali i nagrade uspjesi najboljih učenika.

 

„Raznim aktivnostima koje provodimo, i danas  i tokom godine, podsjećamo na značaj finansijske sigurnosti, i nastojimo da naši najmlađi na vrijeme shvate zašto je štednja važna, da je prepoznaju kao investiciju u budućnost i shvate njen značaj u upravljanju  ličnim finansijama. Važno je početi i biti dosljedan u štednji, a mi osiguravamo široke mogućnosti štednje od oročene štednje do slobodne koja omogućava neograničan broj uplata i isplata, uz povoljne kamatne stope - rekla je Vujičić Stefanović. Tom  prilikom podsjetila je sve roditelje na akciju štednje koja traje do kraja godine, uz slogan „štedimo za budućnost uz 20% više kamatne stope“.

 

Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na čelu sa prof. dr Vladom Đajićem iskazao je zahvalnost predstavnicima Komercijalne banke a.d. na darivanju prvorođene bebe rođene na dan 31.10.2019. godine.

 

„Ovakve akcije su za pohvalu i to je znak pažnje prema majci u njenom najznačajnijem i najradosnijem trenutku u životu. Podrška naših prijatelja iz Komercijalne banke je dokaz da su oni društveno odgovorna institucija i nadam se da će u duhu pronatalitetne politike nastaviti dalje sa sličnim akcijama“, rekao je prof.dr Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS.

 

Komercijalna banka ad Banja Luka, obilježila je Međunarodni dan štednje i posjetom banjalučkoj Gimanziji i darivanjem štednih uloga najboljim učenicima,  kao i darivanjem sigurnosnog sefa školi za čuvanje ispitnih materijala. Najboljem učeniku Strahinji Samardžiji su uručili nagradu u vidu štednog uloga na „dječijoj cvrčak štednji“ u iznosu od 200 KM, a kao priznanje za njihov cjelokupan rad u školi - učenje, vladanje, volontiranje, rad u sekcijama, uspjesi na takmičenjima, humanost nagrađeni su: Slađana Berić,  Anastasija Đorđa Bosančić, Đorđe Šukalo, Anđela Marinković. „Trud, rad i dobre ocjene se uvijek isplate. A ove nagrade su priznanje za vaše zalaganje i ostvarene uspjehe. Njima želimo pružiti podršku da istrajete u učenju i radu i narednih godina nastavite nizati uspjehe na radost vaših porodica, profesora i svih nas – kazala je Vujičić Stefanović .

 

Učenici osnovne škole „Branko Ćopić“ povodom dana štednje posjetili su Komercijelnu banku a.d Banja Luka, a domaćimi su im bili  član Uprave banke Siniša Smiljanić i direktorica Sektor upravljanja sredstvima i likvidnošću Slađana Kudra.

 

Tom prilikom su uručene nagrade za najuspješnije učenike i to: Katarini Petković u vidu štednog uloga na „dječijoj cvrčak štednji“ u iznosu od 200 KM, Eleni Janković 100 KM za najbolji literarni sastav na temu štednje, a isti iznos na „cvrčak štednoj knjižici“ dobila je i Andrea Blaženović za najbolji likovni rad na temu štednje.

 

Nakon uručenja nagrada Siniša Smiljanić je kazao da je današnji dan idealna prilika da se i najmlađoj populaciji skrene pažnja na važnost štednje i usvajanje zdravih navika u upravljanju finansijama od najranijeg uzrasta.

 

Komercijalna banka na ovaj način, kao društveno odgovorna kompanija, nastavlja da pruža podršku jednom od krucijalnih pitanju u našoj zemlji – povećanju nataliteta i očuvanju porodice.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija