Jahorina ekonomski forum 2018. koji je organizovalo Udruženje ekonomista RS SWOT pod pokroviteljstvom Predsjednika RS i u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije, održan je protekle sedmice.

 

Forum u kojem je u fokusu bila regionalna saradnja kao važna poluga ekonomskog razvoja zemalja jugoistočne Evrope prisustvovalo je oko 450 učesnika. Među njima su bili Ana Brnabić – premijer Republike Srbije, Željka Cvijanović – premijer Republike Srpske, Milorad Dodik – predsjednik Republike Srpske, Dragan Čović hrvatski član Predsjedništva BiH, ministri iz regiona, predstavnici diplomatskog kora, predstavnici akademske zajednice i veliki broj privrednika.

 

Na forumu je učestvovala i Komercijalna Banka ad Banja Luka i tokom dva dana rada na forumu je održano 17 događaja.

 

Jedan od panelista, bio je i predsjednik Uprave Komercijalne Banke ad Banja Luka Dr Boško Mekinjić.

 

Na temu „Bankarstvo u funkciji razvoja privrede i javnog sektora“ Dr Boško Mekinjić se pojavio u ulozi uvodničara, dok je na panelu „Dometi i ograničenja različitih modela finansiranja projekata od javnog interesa“ bio u ulozi paneliste.

 

http://jahorinaforum.com/video/

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija