TREBINJE – Komercijalna banka će nastaviti širenje svoje mreže u Hercegovini otvaranjem novih poslovnica u Bileći i Nevesinju, najavio je Dr Boško Mekinjić, predsjednik Uprave Komercijalne banke a.d. Banja Lukatokom otvaranja filijale Komercijalne banke u Trebinju na novoj lokaciji u ulici Njegoševa 3 (Ćelovića kuća).

 

On je tom prilikom kazao da je Komercijalna banka već niz godina prisutna u ovom hercegovačkom gradu i da im je to jedna od boljih filijala, te da su trebinjci dobili moderno opremljenu poslovnicu u kojoj će moći da koriste široku lepezu bankarskih proizvoda i usluga.

 

“Pratimo sve infrastrukturne projekte koji se tiču lokalne zajednice, a pored toga smo prisutni u domenu stanovništva i u domenu privrede”, kazao je Mekinjić i dodao da je u planu dalje širenje banke u područiju Hercegovine, odnosno otvaranje novih filijala u Bileći i Nevesinju.

 

On je istakao da mu predstavlja izuzetnu čast i zadovoljstvo što se otvaranje nove lokacije Komercijalne banke u Trebinju odvijalo u sklopu cjelodnevnih aktivnosti otvaranja konzulata Republike Srbije od strane predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

 

Dr Vladimir Medan, predsjednik Izvršnog odbora Komercijalne banke a.d. Beograd, je kazao da je otvaranje nove poslovnice u sklopu politike banke da se banka približi klijentima.

 

“Želimo da budemo na usluzi svim građanima, a s druge strane da unaprijedimo ekonomsku saradnju između Srbije i BiH”, kazao je Medan dodajući da ekonomija predstavlja “mišiće”, a banke su “krvotok jedne zemlje”.

 

Prema njegovim riječima ovo je jedan korak da se unaprijedi saradnja između Republike Srbije i BiH.

 

“To je politika približavanja i spuštanja prema klijentu i to ne samo klijentu u korporativnom dijelu, nego i stanovništvu. Na ovaj način sjedinjujemo našu mrežu filijala u Republici Srpskoj, a s druge strane želimo da unaprijedimo cijelokupni bankarski sistem i omogućimo našim klijentima kvalitetniju bankarsku uslugu i servis, odnosno da sve mogu da završe u Komercijalnoj banci”, zaključio je Medan.

 

Komercijalna banka u Trebinju posluje od 2006. godine i od prvog dana osnivanja je aktivni učesnik u društvenom i kulturnom životu grada, preko brojnih sponzorstava i donacija.

 

Kao društveno odgovorna kompanija, Komercijalna banka ad Banja Luka, donirala je sredstva za lječenje jednogodišnje trebinjke Sofije Radovanović, koja se lječi u Švajcarskoj.

 

Banka će usluge klijentima pružati radnim danima od 7:30 do 16 sati, te subotom od 8 do 13 sati. Pored toga klijentima je za podizanje gotovine dostupan bankomat 24 časa.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija