Poštovani klijenti,

U Glasu Srpske od 06.01. do 09.01.2023. godine pročitajte intervju sa predsjednikom Uprave Banke Poštanska štedionica dr Boškom Mekinjićem, u kom su sumirani rezultati poslovanja iz prethodne godine i najavljeni novi proizvodi i unapređenja koja očekuju sve klijente u ovoj godini.

“U protekloj godini, jednako smo bili posvećeni klijentima,  radili smo intenzivno na  unapređenju i digitalizaciji usluga, uz očuvanje kvaliteta i poboljšanja  korisničkog iskustva klijenata, te smo obezbijedili čitav niz pogodnosti za sve naše postojeće ali i nove klijente. U okviru široke ponude vrlo atraktivnih proizvoda izdvojio  bih samo neke od proizvoda, kredit –“ još bliži vama –kredit u roku od 102 minuta”, kojim klijenti u roku od 102 minute imaju na raspolaganju odobren kredit, i pri tom za isti mogu aplicirati  putem veb servisa naše banke, odnosno bez odlaska u poslovnicu banke. Navedeni proizvod smo kreirali u duhu tradicije postojanja matične banke, koja ove godine obilježava 102 godine postojanja, povjerenja i sigurnosti, uz promotivne kamatne stope za sve klijente banke”, istakao je dr Boško Mekinjić.

Banka Poštanska štedionica radi na mnoštvu projekata koji će obezbijediti unaprijeđene finansijske usluge, kako za stanovništvo, tako i za privredu i javni sektor, a može se očekivati i intenzivno širenje poslovne mreže, čime će Banka u potpunosti djelovati u skladu sa sloganom BPŠ Banke – još bliže vama!

Sve ostale novosti i informacije čitajte na linku

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija