Poštovani klijenti,

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo u novoj godini za vas pripremili brojne novitete i pogodnosti za korištenje naših proizvoda i usluga.

Do 31.03.2023. godine istražite sve funkcionalnosti mobilnog i elektronskog bankarstva za fizička lica jer smo za svakog novog korisnika ovih servisa obezbijedili korištenje prva tri mjeseca bez mjesečne naknade!

Podsjećamo vas da putem ovih servisa ostvarujete niže provizije za plaćanja, 24 časa dnevno imate uvid u sve svoje račune i možete koristiti druge usluge kao što je kalkulator kredita.

Pored toga, za sve klijente sa redovnim primanjima pripremili smo akcijsku ponudu gotovinskih kredita sa fiksnom kamatnom stopom prvih pet godina otplate, a kamate se kreću već od 3,50% za kratkoročne kredite! Nudimo vam brzu obradu kredita tako da možete brzo računati na sredstva za različita ulaganja ili refinansiranje postojećih kredita.

Pozivamo vas da se redovno informišete putem našeg veb-sajta i naših stranica na mrežama Facebook, LinkedIn i Instagram jer je ovo samo početak svega onoga što pripremamo za sve naše klijente.

 

Vaša Banka Poštanska štedionica

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija