Komercijalna banka a.d. Banja Luka i ove godine je prvoj bebi rođenoj u Banja Luci tradicionalno uručila Cvrčak dječiju štednu knjižicu sa ulogom od 500 konvertibilnih maraka zajedno sa prigodnim poklonima. U pitanju je Angelina Simović, koja je treće dijete u porodici.

 

Poklone su ispred Komercijalne banke majci uručili Siniša Smiljanić i Dragana Vujičić Stefanović, članovi Uprave banke. Ovom prilikom Siniša Smiljanić je čestitao roditeljima i poželio im mnogo zdravlja i sreće u novoj godini u ime predsjednika Uprave banke, dr Boška Mekinjića kao i u svoje lično ime. Takođe je naglasio da je Uprava Banke zadovoljna što je i ove godine bila u mogućnosti da daruje prvorođenu bebu u Banja Luci.

 

Tradicionalnim darivanjem prvorođene bebe Komercijalna banka želi da pruži podršku natalitetu u Republici Srpskoj i na ovaj način započne aktivnosti u znaku doprinosa razvoju društva u cjelini.

 

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija