Banka Poštanska štedionica a.d. Banja Luka bila je gost na 13. donatorskoj večeri „Sa ljubavlju hrabrim srcima“ 26.12.2022. godine organizovanoj pod visokim pokroviteljstvom kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Ovogodišnja tradicionalna akcija posvećena je nabavci transportnih inkubatora za porodilišta u Republici Srpskoj, za šta je i BPŠ Banka dala svoj doprinos. Pozivima na humanitarni broj 1411 prikupljen je značajan iznos sredstava za ovu svrhu koji će omogućiti nabavku transportnih inkubatora za porodilišta u našoj državi, što su inicirali pedijatri iz Nevesinja, Trebinja, Zvornika, Istočnog Sarajeva, Gradiške, Doboja, Bijeljine, Foče i Banjaluke.

Donatorskoj večeri prisustvovali su brojne poznate ličnosti, a organizovan je i humanitarni koncert na Trgu Republike na kojem su nastupali Miroslav Ilić, Marija Šestić, Maja Manojlović, Saša Matić, Aco Pejović, Vanja Mišić i Željko Vasić.

Banka Poštanska štedionica će i u budućnosti na ovakav način podržavati razvoj i napredak društva, u duhu tradicije matične Banke koja već više od jednog vijeka posluje na društveno odgovoran način na području Republike Srbije.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija