Banka Poštanska štedionica ad Banja Luka kao pouzdan partner, kontinuirano ulaže u unaprijeđenje poslovne saradnje sa klijentima.

Nakon uspješne vlasničke transformacije od strane Banke Poštanska štedionica ad Beograd, prilagodili smo model poslovanja u skladu sa modelom naše matične banke, koji je fokusiran na segment stanovništva, uz istovremenu podršku javnom sektoru kao i malim i srednjim preduzećima. Prateći poslovni model matične banke, prepoznali smo značaj adekvatnog pozicioniranja poslovne mreže, te u skladu sa našim sloganom „još bliže vama“ širenjem poslovne mreže nastojimo da proizvode i usluge Banke približimo i učinimo dostupnim klijentima koji preferiraju da bankarske poslove obave na tradicionalan način dolaskom u Banku.

Uvažavajući standarade bankarskog poslovanja koji proizilaze iz razvoja digitalnih tehnologija, kontinuirano i efikasno odgovaramo prilagođavanjem ponude Banke u oblasti digitalnih servisa, tako da klijenti uz udobnost svog doma mogu da „on line“ apliciraju za naše proizvode, izvrše plaćanja, putem viber-a redovno obavještavamo klijente o svim našim pogodnostima, a pri tom ne zanemarujemo ni zahtjeve naših klijenata koji s Bankom žele da posluju dolaskom u Banku . U ponudi imamo široku paletu proizvoda i usluga, pri čemu bih izdvojila „gotovinski kredit u 102 minute“ na koji smo posebno ponosni jer smo ga kreirali u znaku tradicije naše matične banke koja ove godine obilježava 102 godine postojanja, povjerenja i sigurnosti.

Naši zaposleni su na raspolaganju da klijentima pruže sve usluge uz visok kvalitet i izuzetno korisničko iskustvo, te Vas pozivamo da nas posjetite, sada i na još jednoj lokaciji više, u kojoj smo prilagodili radno vrijeme u skladu sa potrebama naših klijenata, te će ista raditi radnim danima od 08:00-18:00, a subotom od 08:00-13:00 časova.

Banka Poštanska štedionica ostaje dosljedna i dalje posvećena klijentima, daljem rastu, stabilnosti, i odgovornom poslovanju„ , istakla je članica Uprave Dragana Vujičić-Stefanović, povodom otvaranja nove poslovnice u Banja Luci.

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija