Upotreba kolačića na veb-sajtu Banka Poštanska štedionica

 

Šta su kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje vaš računar ili mobilni uređaj preuzima kad god posjetite veb-sajt. Kolačići obično sadrže naziv servera sa kojeg su poslati, period važenja i jedinstvenu vrijednost koja se obično nasumično generiše.

Kolačići na našem veb-sajtu (www.bpsbl.com) obezbjeđuju bolje korisničko iskustvo i omogućavaju vam da koristite veb-sajt i sve njegove karakteristike (prijavu na vaš nalog, pregled video-snimaka, dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama). Pored toga, kolačići sakupljaju zbirne informacije o korišćenju našeg veb-sajta.

Sami kolačići ne sadrže informacije neophodne za vašu identifikaciju.

Podešavanje kolačića u vašem pretraživaču

Podešavanje kolačića na vašem uređaju možete kontrolisati putem podešavanja na vašem pretraživaču. U slučaju da uslovi i rokovi koji se odnose na kolačiće budu izmijenjeni, svi prethodni kolačići kojima smo upravljali biće izbrisani i ponovo podešeni u skladu sa novoizdatim uslovima i rokovima. Ne možemo izbrisati kolačiće podešene na našem veb-sajtu kojima upravljaju druga lica (na primjer, AddThis, Google itd.). Možete ih izbrisati u podešavanjima vašeg pretraživača.

Molimo pročitajte uputstva o linkovima u nastavku o tome kako se kontrolišu kolačići pomoću podešavanja pretraživača:

  • Internet Explorer – klikni OVDE za instrukcije
  • Microsoft Edge – klikni OVDE za instrukcije
  • Google Chrome – klikni OVDE za instrukcije
  • Mozilla Firefox – klikni OVDE za instrukcije
  • Opera (web stranica na engleskom jeziku) – klikni OVDE za instrukcije
  • Safari (web stranica na engleskom jeziku) – klikni OVDE za instrukcije

Lokacije ekspozitura i bankomata

Pronađite na interaktivnoj mapi Vama najbližu poslovnicu ili bankomat Banke Poštanska štedionica, kao i radno vrijeme poslovnica.

Pretraga lokacija