Poštovani klijenti,

Želimo da vas obavijestimo da će Komercijalna banka a.d. Banja Luka u budućem periodu poslovati pod imenom Banka Poštanska štedionica, akcionarsko društvo Banja Luka. Ovo je novo poglavlje u razvoju poslovanja Banke koje će biti obilježeno dobrim iskustvima, još širom ponudom proizvoda i dugoročnom saradnjom.

Ugovor o kupoprodaji Komercijalne banke a.d. Banja Luka Banka Poštanska štedionica i Komercijalna banka a.d. Beograd potpisale su 27. oktobra 2021. godine, a kupovina 100 odsto akcija na Banjalučkoj berzi realizovana je po dobijanju saglasnosti regulatornih tijela na dan 09.12.2021. godine. Ova državna banka iz Srbije posluje već 101 godinu i može da se pohvali stabilnošću poslovanja i ponudom prilagođenom i privatnom i javnom sektoru.

Svi klijenti Komercijalne banke Banja Luka mogu da nastave da koriste sve proizvode i usluge koje imaju u banci, kao i dodatne benefite koje za njih i buduće korisnike priprema Banka Poštanska štedionica. Ono što je takođe važno naglasiti jeste da svi postojeći ugovori sklopljeni sa Komercijalnom bankom a.d. Banja Luka ostaju na snazi i u tom pogledu klijenti mogu očekivati nesmetan nastavak saradnje sa Bankom. Promjena vlasništva ni u kom kontekstu neće narušiti stabilnost poslovanja Banke, već će omogućiti postojećim i novim klijentima još širu ponudu i dugoročan oslonac.

Promjena imena u Banka Poštanska štedionica akcionarsko društvo Banja Luka za klijente takođe donosi podizanje gotovine sa tekućeg računa bez naknade na bankomatima Banke Poštanska štedionica u Srbiji na širokoj mreži od 426 bankomata, što je samo uvod u benefite koji će klijentima biti obezbijeđeni u budućnosti.

Radujemo se početku novog poglavlja u poslovanju i pozivamo vas da sa nama učestvujete u daljem razvoju i ispunjenju potencijala!

Poštovani posetioci,

Obaveštavamo vas da u subotu 26.12.2020. u periodu od 00,00h do 00,30h, može doći do kratkotrajnog prekida rada zvanične internet prezentacije Banke www.kombank-bl.com usled unapređenja informacionog sistema Komercijalne banke.

Digitalnim servisima Banke možete pristupiti preko sledećih adresa:

Online banking – Fizička lica https://secureweb.24x7.ba/KBBL/
Online banking – Pravna lica https://webebank.ebb.ba/webbank/

Zahvaljujemo se unapred na strpljenju i razumevanju.

Vaša Komercijalna banka!

Poštovani klijenti,
kako smo Vas i ranije obavijestili, izvršen je prelazak na novu aplikaciju za uslugu „Elektronsko bankarstvo za fizička lica“, sa kojom ćemo unaprijediti efikasnost i funkcionalnosti u isporuci kvalitetnijih bankarskih usluga.

Skip to content
Visa prepaid gift
  Cash and Refinancing Loans!
  You don’t have to hide anymore! Loan support in just the right moment.
  Visa prepaid gift
  Gift card you will be long remembered by
  Corporate lending
  Komercijalna banka offers a great variety of loan products for small and medium-sized enterprises and large corporate clients.
  Locations of Outlets and ATMs
  Find nearest locations of outlets and ATMs of Komercijalna Banka!
  Sale and Lease of Property
  Sale of real-estate and other property owned by Komercijalna Banka.
  Setovi tekućih računa
  Setovi tekućih računa